maanantai 15. toukokuuta 2017

Omatekoiset teemat / Me-made-may themes

Toukokuun kolmantenatoista oli asteita saman verran, joten sekä villasukkien että -kenkien käyttö oli ihan perusteltua. Sinistä muuten löytyy vaatekaapista paljon ja olen teemapukeutuja, jolloin kaikki päästä varpaisiin menee samalla kaavalla.
On Me-Made-May day 13 the weater was sunny, but temperature was bit over +10 Celsius degrees, so I wore woolen socks and shoes. I have plenty of blue items in my closet, and I tend to go thematic and go all in on one idea.
Äitienpäivälounaalle puin päälleni itsetehdyn pellavamekon ja huovutetun jättilehden, jonka annoin äidilleni lahjaksi viime vuonna. Lainaan sitä silloin tällöin. Kengät kirpparilta.
 On Sunday the 14th it was Mother's day and I wore a felted leaf scarf that I gave to my mom, but borrow every now and then. The dress was sewn couple years ago and is made of leaf-printed linen. Shoes are second hand find.
Tänään eläinteemassa omatekoisessa puuvillapuserossa, jossa on karhuja. Myös kaulakorussa oli karhu, mutta se ei ole itse tehty vaan ostettu jostain käsityötapahtumasta.
Today I went for animal theme and wore a me-made cotton shirt with bears and a bear necklace made by a Finnish artisan.