maanantai 5. syyskuuta 2016

Pallotuoli / Pompom stool cover

Ensin näin Pinterestissä lankapalloilla päällystetyn tuolin ja sitten näin ohjeet samankaltaiseen nojatuoliin kirjassa Knitless, jonka tekijä on Laura McFadden. Käytin kertyneitä hassunvärisiä ja -materiaalisia lankoja, joita ei välttämättä käyttäisi vaatteessa, mutta polyesteripallotuolissa ne menevät.
I saw a pompom covered chair first in Pinterest and then an instruction to similar one in a book Knitless by Laura McFadden. I used all my funny coloured and materal yarn for this.


2 kommenttia:

  1. Hohhoi, kiva keksintö! Mietin juuri, millaisen päällysteen tekisin talveksi nojatuolille, pallot olisivat hurjan ihanat, mutta miten ne kestäisivät käytännössä? Miten muuten yhdistit ne pompulat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ingi! :) Harsin pallot pohjakankaaseen yksi kerrallaan useammalla pistolla pallon läpi, ja ne toivottavasti pysyvät. Myös pompulan rakennetta vahvistin tekemällä läpi-pistoja samansävyisellä ompelulangalla. En osaa sano miten kovaa kulutusta tämä kestää. Tuulettaa sitä ainakin voi ja pääosan langoista pitäisi kestää pesuakin, jos sille tulee tarve. Ja kun pallot ovat samankokoisia, on se ihan mukava istua.

      Poista

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!