perjantai 12. toukokuuta 2017

Omatekoiset värivalinnat / Me-made-may colours

Kun pyrkii käyttämään joka päivä omatekoisia tamineita huomaa mitä yhteistä niillä on ja mitä ehkä puuttuu. Myssyjä löytyy monia ja niille on onneksi, tai epäonneksi, käyttöä vielä näin toukokuussakin. Toukokuun kymmenentenä päässä oli tähtibaskeri, joka on muutaman vuoden takaa. Klassisia sini-valko-punaisia vaatteita on minulla useita.
Me-Made-May helps to notice what sort clothes I have plenty of and what I have less, and in which colours. In terms of tones I have lots of clear colours, blue-whites ans red-white-and-blues. They go well together. As Finnish weather is very varied, I need hats still in May. On the 10th I had a beret on.
Aurinkoisena päivänä myös pirteät värit tuntuvat luonnollisemmilta. Yhdentenätoista minulla oli itse ommeltu puuvillapaita ja neulottu villatakki yllä.
I have several yellow selfmade clothes in my closet. Those tend to come out more when the weather is sunny. This cardi is from two years back as is the kitenge cotton shirt.
Tänään kahdentenatoista oli yllä omatekoinen villakauluri ja kaupan valmisneule. Omatekoisia housuja ja alaosia voisi olla varastossa enemmänkin, mutta ne ovat juuri niitä vaikeimpia saada istuvuudeltaan kohdilleen.
Today on May 12th I had a me-made cowl on with a readymade sweater, that I bought because I knew I could not make it myself. Often in stores my first question is could I make it myself. With pants the answer is often 'no', as getting the fit of trousers right is tricky. That is maybe something for future to learn.

4 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!