sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Isoäidin neliöt / Granny squares galore

Virkkausta Kotiliedestä ja Suuresta Käsityölehdestä 1960- ja 1970-luvuilta ja perinteisiä mutta myös moderneja mummoruutuja Claire Montgomerien Fashion Crochet -kirjasta. Virkkausta varten ei ole vielä keksitty konetta, joten jos jokin asuste on virkattu, sen on käsin koukuttu.

Crochet from 1960s and 1970s Finnish magazines and Claire Montgomerie's Fashion Crochet book. If something is crochet, it has been made by hand by someone with a crochet hook, as there is so far no machine that has mastered the three-dimensionality of crochet. There have been knitting machines for long, but crochet remains fully handmade.

Mummoruutuja ja virkattuja vaatteita elokuvasta Harry Potter ja Feeniksin kilta sekä sarjoista Sabrina - Pimeän puolella, Rakkauden ja häpeän hedelmät sekä Sex Education. Keskellä 60-luvun tyyliä Ravelryn kautta.

Granny squares and crochet garments from Harry Potter and the Order of the Phoenix, Chilling Adventures of Sabrina, Love Child and Sex Education. At the center some 60s groove via Ravelry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Thanks for your message!